Mijl van De Weere 2020

 DE MIJL VAN DE WEERE 2020:

 Zondag 5 januari is het weer zover. Die dag wordt voor de 37e keer de Mijl van De Weere gehouden. Sinds een aantal jaren is de vaste dag nu de eerste zondag na 1 januari. Ook dit jaar kunnen zowel de Mijl als de 8,2 km worden gelopen. Daarnaast is het ook mogelijk om mee te doen aan de wandeltocht van 8 kilometer.

Men kan zich vanaf 9.30u inschrijven in café ’t Centrum, Driestedenweg 126, 1661 BL De Weere (voor verdere info kunt u mailen naar ).

We roepen iedereen op om het nieuwe jaar sportief te beginnen en dus mee te doen aan een van de onderdelen. Daag je vrienden, vriendinnen en kennissen uit en ga met elkaar de strijd aan. We organiseren dit evenement onder de vlag van DWB, dus leden van DWB, laat je van je goede kant zien en zorg dat je er bij bent.

Er zijn nog altijd premies beschikbaar van 100 euro voor het verbeteren van de parcoursrecord’s. Dit geldt voor beide loopafstanden en op beide afstanden zowel voor dames als voor heren.

Dit jaar wordt voor de tweede keer gebruik gemaakt van het tijdregistratiesysteem van Mylaps. Vorig jaar is dit erg goed bevallen. We kunnen op deze manier werken door met name de steun onze hoofdsponsors Gyzs Schagen, Toyota Botman en Bouwbedrijf H & S. Verder danken we natuurlijk ook al onze overige sponsoren die het mogelijk maken om dit evenement te organiseren.

Tenslotte nog een oproep  aan alle inwoners van De Weere om tussen 10.00 en 13.00 rekening te houden met dit evenement en zo weinig mogelijk gebruik te maken van de Driestedenweg. Ook zou het fijn zijn als velen de lopers komen aanmoedigen langs het parcours.

 Programmaboekje Mijl van De Weere 2020 (pdf)

Zonder Respect Geen Voetbal

Rabobank Clubkas actie

Webmaster

Heeft u een stukje (bijvoorbeeld een wedstrijdverslag) welke leuk is voor de website? Stuur deze dan naar

 

DWB Webshop

Kalender

Week Programma

Zaterdag 25 januari 2020


Zondag 26 januari 2020


Uitleg symbolen

  • Wedstrijd gaat door
  • Wedstrijd is afgelast
  • Wedstrijd is gewijzigd

Uitslagen